GUAM-kosmetiikka maailmalla ja Suomessa

GUAM-kosmetiikka vaikuttaa näkyvällä ja tuntuvalla tavalla, minkä ovat vahvistaneet kliiniset kokeet ja miljoonien ihmisten käyttökokemus usean vuoden ajalta.

GUAM℗ perustuu merileviin, ja sen koostumus on kehitetty v.1986 italialaisen LACOTE Study & Research –nimisen syvänmeren tutkimuslaitoksen laboratorioissa. Yhden kuiva-ainekilon valmistukseen käytetään 6 kg levää. Yhdessä muiden luonnonainesten kanssa (merisavi ja –suola, eteeriset öljyt ja uutteet) nämä levät saavat aikaan tavattoman voimakkaan kosmetologisen vaikutuksen.

GUAMin avulla pystytään hoitamaan monta kosmeettista haittaa ja terveydellistä ongelmaa.

GUAM on kuluneiden 20 vuoden aikana osoittanut tehokkuutensa kaikkialla maailmassa. Sen ainutlaatuiset leviin pohjautuvat vartalonmuokkaus- ja selluliitinpoistosarjat sekä kasvojenhoito- ja hiusten ravitsemissarjat ovat erittäin suosittuja tunnetuimpien kauneusklinikoiden ja –salonkien kosmetologien ja asiakkaiden keskuudessa Sveitsissä, Englannissa, Italiassa, Espanjassa ja Japanissa.

GUAM-kosmetiikka on tarkkaan testattu ja se täyttää luonnonkosmetiikan korkeimmat laatuvaatimukset.

GUAM-kosmetiikka vastaa kansainvälistä AIAB-standardia ja sillä on BDIH ja ICEA-sertifikaatti joka takaa sen, että:

 • tuotteet sisältävät vain luonnosta saatavia ja kasvien ainesosia;
 • tuotteet eivät sisällä kiellettyjä, vahingollisia aineita tai säilöntäaineita, geneettisesti muunneltuja aineita, alkoholia, radioaktiivisia aineita, öljynjalostustuotteita, synteettisiä hajusteita tai väriaineita;
 • raaka-aineiden hankinnassa, tuotannossa ja pakkauksessa noudatetaan tiukasti ekologisia normeja.

GUAM-kosmetiikka auttaa sinua laihtumaan, poistaa turvotusta ja selluliittia. Reisien kiinteytys ja vatsan kiinteytys onnistuu myös Guamin avulla. Helpottaa ylipainoa ja rasvanpoistoa. Vartalonhoito onnistuu pro luonnonkosmetiikan avulla.

Facebookissa voitte esittää kysymyksiä ja jakaa kokemuksianne kosmetiikkaa koskien.

//www.facebook.com/GuamFinland/

Hyvät yhteistyökumppanit!

Olemme aina valmiit tekemään yhteistyötä uusien kumppanien kanssa. Teemme mielellämme yhteistyötä vähittäismyyntikauppojen, kauneushoitoloiden, kauppakeskusten, internetmyymälöiden ja verkossa toimivien välittäjien kanssa; kenen tahansa tahon kanssa, joka on kiinnostunut ja jolla on mahdollisuus myydä suosittuja italialaisia GUAM-merkkisiä luonnonkosmetiikkatuotteita.

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus aloittaa oma liiketoiminta tai laajentaa jo olemassa olevia palveluja.

Ammattimainen yhteistyö

Tarjoamme yhteistyötä mm. seuraaville tahoille:

 • Lomakeskukset
 • Kuntoutuskeskukset
 • Kauneussalongit
 • Lääkärit ja kosmetologit
 • Apteekit
 • Kuntosalit
 • Luonnonkosmetiikkaa internetin välityksellä myyvät
 • Hierojat ja hierontakeskukset
 • Manikyyrisalongit
 • Yksityisyrittäjät

Yhteistyön laajuus voi vaihdella sen mukaan, mikä itse kullekin parhaiten sopii. Se voi olla sivuillamme esiteltyjen tuotteiden levitystä/myyntiä; tuotteidemme käyttöä omassa ammatinharjoituksessa; luonnonkosmetiikkaa, terveyttä yms. käsittelevien seminaarien ja konsultaation järjestämistä yhdessä asiantuntijoidemme kanssa; mainos- ja promotilaisuuksien järjestämistä yrityksessänne teidän asiakkaillenne.

Kaikki yhteistyötä koskevat hakemukset ja ehdotukset pyydämme lähettämään sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@guam.fi  tai puhelimitse numeroon 0407434043

Guamin viralliset www-sivut 

www.guam.it